Termeni și condiții

Prin accesarea acestui website, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles si acceptat urmatorii termeni si conditiile de utilizare.

 

IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL NU DORESTE SA ACCEPTE TERMENII SI CONDITIILE, INCLUSIV MODIFICARILE/COMPLETARILE ACESTORA, TREBUIE SA INCETEZE SA MAI FOLOSEASCA SITEUL.

Proprietarul acestui site este Top Security Service SRL cu sediul social în Arad, P-ţa Sârbească nr. 1 – Romania 310091, CUI RO4307700.

In lipsa unor precizari specifice pentru un continut anume (imagine, text sau alt continut media), toate drepturile asupra continutului afisat pe acest site apartine Top Security Service SRL din Arad si este interzisa reproducerea, preluarea, distribuirea sau utilizarea oricarei informatii sau material fara acordul prealabil, in scris, din partea Top Security Service SRL.

Toate drepturile de utilizare asupra informatiilor si materialelor disponibile apartin Top Security Service SRL

Utilizatorul acestui site este pe deplin raspunzator de respectarea tuturor legilor si actelor legislative/normative in vigoare, si se obliga sa nu utilizeze nici un fel de sistem/aplicatie sau procedura care ar afecta functionarea normala a site-ului nostru, sau de a obtine informatii la care nu are access in mod normal.

 

Descrierea siteului

Site-ul nostru are ca scop prezentarea societăţii cu obiectul său de activitate şi datele de contact.

 

Acces

Pentru a putea vizualiza siteul nostru aveţi nevoie de un calculator personal, o conexiune stabila la Internet si de un browser web instalat in calculator prin intermediul careia va fi accesata adresa de web www.topsecurityservice.ro.

 

Obligatiile Top Security Service SRL

Top Security Service SRL isi asuma raspunderea pentru prelucrarea si gestionarea datelor dumneavoastra cu caracter personal (atunci cand este cazul). Aceste date sunt tratate in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare aplicabile si DOAR  in situatia formularii unei cereri prin intermediul formularului afisat pe aceasta pagina ori unei adrese adresate email pe una din adresele detinute de societate ori telefonic ori in scris pe adresa societatii.

In general, datele prelucrate sunt numele, prenumele si datele personale de contact.

Top Security Service SRL, prin intermediul acestui site, nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatori de internet.

 

Drepturile utilizatorilor

Drepturile fundamentale ale persoanei ale carei date le colectezi sunt:
– Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat si folosite datele tale;
– Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
– Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
– Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;
– Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;
– Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa, in scris, pe adresa postala a detinatorului prezentului site, mentionata mai sus.

Se va incerca rezolvarea oricarei dispute in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal mai intai pe cale amiabila. In cazul in care partile nu ajung la un acord cu privire la disputa, aceasta va fi definitiv solutionata de instanta romana competenta.

Totodata, utilizatorii au dreptul de a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Datelor cu Caracter personal sau autoritatilor in cazul in care considera ca trebuie sa isi apere oricare din drepturile garantate de legislatia in vigoare sau de noul regulament GDPR.

Toate disputele, medierile vor fi guvernate de legea romana.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

In conformitate cu termenii Regulamentului (UE) 2016/679 (GDPR) privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prelucrarea datelor personale este efectuata in scopul furnizarii unei oferte, unui serviciu sau definirii unei relatii contractuale actuale sau viitoare ori unei alte situatii neprecizata aici. Comunicarile pot fi prin curier, posta, e-mail, telefon, fax sau alte mijloace.

Datele furnizate sunt strict confidentiale, fiind utilizate exclusiv in scopul declarat.

Datele personale pot fi transmise autoritatilor publice competente in vederea realizarii oricaror investigatii conform prevederilor legale in vigoare.

 

Excluderi

Top Security Service SRL  nu isi asuma nici o responsabilitate legala, paguba adusa in urma utilizarii acestui website si a informatiilor disponibile in cadrul lui, precum nici a unor defectiuni tehnice, virusi sau alte sisteme care afecteaza utilizatorul in orice fel.

Utilizatorul intelege faptul ca datele furinizate pe acest site pot fi modificate oricand.

Top Security Service SRL nu isi asuma raspunderea pentru intreruperi ale functionarii siteului.