Despre noi

Top Security Service

reprezintă o afacere de succes care s-a născut prin contribuția a trei antreprenori români în anul 1993.

Am hotărât să dezvoltăm o afacere în domeniul securității private după modelul celor dezvoltate în țările cu tradiție folosind cunoștințele dobândite de staff-ul societății de-a lungul existenței sale.

Ne-am propus să construim o afacere pe termen lung, să construim un nume în acest domeniu, cei 27 de ani de existență demonstrând acest lucru.

Să fim serioși și să respectăm în mod deosebit clientela noastră, să fim corecți și să urmărim intodeauna interesul beneficiarului nostru.

Suntem integratori de securitate și trebuie să oferim soluții de securitate. Nu putem accepta un simplu act comercial. Relația cu beneficiarii  noștrii nu se încheie prin furnizarea serviciului, aceasta menținând-se și pe viitor prin oferirea de consultanță, mentenanță și garanții.

Am înțeles repede că fără un concept privind implementarea și conducerea unui sistem al calității privind serviciile noastre nu vom reuși să menținem un nivel al serviciilor corespunzător și cât mai ridicat.

Încă de la început am implementat și condus un sistem al calității care să asigure trasabilitatea produsului și pe care am înțeles să-l certificăm încă din anul 2002.

“Totul pentru liniștea dumneavoastră!”